• Change country
  • Србија

HAURATON GmbH & Go. KG
Werkstraße 13 / 76437 Rastatt / Srbija
+381 (60) 6205228
Srdjan.Radojcic@hauraton.com

O nama:

Kompanija HAURATON je prisutna u nekim od zemalja u okruženju (Slovenija i Hrvatska) još od 1993. godine.


HAURATON ADRIA TEAM je oformljen sa ciljem da oko sebe okupi sve zemlje Jadranske regije i bivših republika, kako bi svojim klijentima pružio još kvalitetniju uslugu razmenom iskustava i ideja sa tržišta koja egzistiraju u identičnim uslovima poslovanja.
Ideja je da se uz punu podršku centrale u Rastatt-u u Nemačkoj, stvori nezavisan i jak regionalni tim koji će svojim znanjem i međusobnom saradnjom klijentima i poslovnim partnerima na lokalnim tržištima obezbediti stručnu i efikasnu podršku, verujemo na zadovoljstvo svih strana – jer ako su zadovoljni naši kupci, zadovoljni smo i mi.

Vrednosti koje su nam veoma važne i koje promovišemo u svakodnevnom radu su :
kvalitetna komunikacija, profesionalnost, stručnost, efikasnost, ekologija i sigurnost, iskrenost, kao i zadovoljstvo ostvarenim.


HAURATON ADRIA TIM :

s leva na desno: Ulrich Krause (Senior Export Manager HAURATON Nemačka), Niki Matijaš, Sandra Bogataj, Sašo Kastelic, Danijel Pavlica, Alja Bevc, Dušan Lapajnar, Željko Vuksan, Srđan Radojčićzoom
s leva na desno: Ulrich Krause (Senior Export Manager HAURATON Nemačka), Niki Matijaš, Sandra Bogataj, Sašo Kastelic, Danijel Pavlica, Alja Bevc, Dušan Lapajnar, Željko Vuksan, Srđan Radojčić
 
 
 
 
 

Proizvodni program

NISKOGRADNJA

OKOLINA

AQUA

SPORT

     

Kontakt

HAURATON GmbH & Go. KG
Werkstraße 13 / 76437 Rastatt / Srbija
+381 (60) 6205228
Srdjan.Radojcic@hauraton.com