• Change country
  • Србија

HAURATON GmbH & Go. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

O nama:

Kompanija HAURATON je prisutna u nekim od zemalja u okruženju (Slovenija i Hrvatska) još od 1993. godine.


HAURATON ADRIA TEAM je oformljen sa ciljem da oko sebe okupi sve zemlje Jadranske regije i bivših republika, kako bi svojim klijentima pružio još kvalitetniju uslugu razmenom iskustava i ideja sa tržišta koja egzistiraju u identičnim uslovima poslovanja.
Ideja je da se uz punu podršku centrale u Rastatt-u u Nemačkoj, stvori nezavisan i jak regionalni tim koji će svojim znanjem i međusobnom saradnjom klijentima i poslovnim partnerima na lokalnim tržištima obezbediti stručnu i efikasnu podršku, verujemo na zadovoljstvo svih strana – jer ako su zadovoljni naši kupci, zadovoljni smo i mi.

Vrednosti koje su nam veoma važne i koje promovišemo u svakodnevnom radu su :
kvalitetna komunikacija, profesionalnost, stručnost, efikasnost, ekologija i sigurnost, iskrenost, kao i zadovoljstvo ostvarenim.


HAURATON ADRIA TIM :

s leva na desno: Ulrich Krause (Senior Export Manager HAURATON Nemačka), Niki Matijaš, Sandra Bogataj, Sašo Kastelic, Danijel Pavlica, Alja Bevc, Dušan Lapajnar, Željko Vuksan, Srđan Radojčićzoom
s leva na desno: Ulrich Krause (Senior Export Manager HAURATON Nemačka), Niki Matijaš, Sandra Bogataj, Sašo Kastelic, Danijel Pavlica, Alja Bevc, Dušan Lapajnar, Željko Vuksan, Srđan Radojčić
 
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Go. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy