Hauraton odvodnja

HAURATON GmbH & Co. KG
Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
11070 Beograd / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

Zanimljivi projekti u Srbiji

 

Stadion Rajko Mitić, Beograd

Za potrebe rekonstrukcije terena i atletske staze najveće sportske arene u zemlji - stadiona Rajko Mitić u Beogradu, kapaciteta 51.755 sedećih mesta, na kojem svoje mečeve kao domaćini igraju timovi fudbalskih klubova Crvena Zvezda i reprezentacije Srbije, kompanija HAURATON je isporučila proizvode iz programa SPORTFIX - namenjenog za odvodnju stadiona i sportskih objekata. Svi proizvodi iz ove grupe su izrađeni u skladu sa zahtevima i standardima IAAF (Svetske atletske federacije).

 
Stadion Rajko Mitić
 

Poslovno-stambeni kompleks Savograd, Blok 21, Novi Beograd

Pristupne saobraćajnice i parking prostor jednog od najmodernijih poslovno-stambenih kompleksa u Beogradu, opremljeni su HAURATON kanalima za prihvat atmosferske vode iz FASERFIX i RECYFIX grupe proizvoda. Investitor se u ovom slučaju odlučio za GUGI liveno-gvozdene pokrivne rešetke klase nosivosti E 600, i to u dve nominalne širine: 100 i 200 mm. Kanali su opremljeni patentiranim SIDE-LOCK sigurnosnim bešrafnim sistemom za brzo zaključavanje rešetke.

Savograd
 

Zanimljivi projekti u Crnoj Gori

Konvertorska trafo stanica u Kotoru

Kompanija Toshiba T&D Europe S.p.A. koja izvodi radove na izgradnji najveće HVDC (High Voltage and Direct Current) konvertorske stanice u regionu za distribuciju električne energije podmorskim kablom između mesta Cepagatti (Italija) i Kotora (Crna Gora), maksimalne isporučene snage 1.000 MW, je za potrebe prečišćavanja prikupljenih atmosferskih voda sa manipulativnih površina i pristupnih saobraćajnica, izvršila nabavku separatora lakih naftnih derivata kompanije HAURATON proizvedenih od armiranog betona ukupnog kapaciteta protoka 30 l/s, sa integrisanim taložnikom zapremine 3.000 l.

Toshiba Kotor
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG
Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
11070 Beograd / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy