Hauraton odvodnja

HAURATON GmbH & Co. KG
Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
11070 Beograd / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

Video zapisi o proizvodima

FASERFIX BETON - prirodno bolji

 

RECYFIX®MONOTEC - test izdržljivosti

 

DRAINFIX®CLEAN - tretiranje atmosferske vode sistemom kanala sa filterskim supstratom

 

RECYFIX® Ugradnja kanala

Ovde možete pogledati profesionalnu ugradnju RECYFIX kanala za odvodnju.

 

RECYFIX®HICAP® kanali na Yas Marina trkačkoj stazi

DOBRO DOŠLI U SVET VRHUNSKE ODVODNJE:
20 km inovativnog sistema kanala postavljano je na gradilištu površine 170 ha, nove trkačke staze Formule 1 Yas Marina u Abu Dhabiju.

 

RECYFIX®HICAP® film

RECYFIX HICAP razvijen je za posebne zahteve odvodnje. Ovaj sistem kanala koristi se za odvodnju velikih površina pa se u isto vreme može koristi i kao retenzija. RECYFIX HICAP sistem odvodnje prenosi atmosfersku površinsku vodu kao u slučaju klasičnog linijskog kanala, sprovodi je preko velike udaljenosti i na jednom mestu ispušta u recipijent - glavnu kolektorsku mrežu ili kanal.  Sistem nudi veliki hidraulički kapacitet s povećavajućim hidrauličkim presecima. Tako se stvara veliki povratni kapacitet retenzije. U isto vreme postoji mogućnost da se ispuštanje vode u neki od recipijenata prekine ili uspori, te se na kontrolisan način ispusti u dalju mrežu odvodnje.

 

SIDE-LOCK film

SIDE-LOCK predstavlja jedinstven bešrafni sistem zaključavanja, koji funkcioniše bez dodatnih delova. Jednostavno postavite rešetku preko kanala i pritiskom noge je umetnete u odgovarajuće ležište. Rešetka može ponovo da se oslobodi primenom standardnog odvijača ili šipke. SIDE_LOCK štedi 90 % vremena za postavljanje i skidanje rešetke pa na taj način izvođačima i kompanijama za održavanje donosi velike uštede.

 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG
Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
11070 Beograd / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy