Hauraton odvodnja

HAURATON GmbH & Co. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

Istorija HAURATON-a 2006 - 2009

2006 - 50 godina HAURATON-a

Budućnost koja oblikuje svet

50 godina HAURATON-a – i već se veselimo sledećih 50 godina ! S novim konceptom brendova i međunarodno orijentisanim rasponom proizvoda, ispunjavamo uslove sve globalnijeg tržišta. Zdrav rast će nam u ovom procesu biti važniji od brzog profita. Stoga naša lokacija ostaje u Nemačkoj kao i pre. Iz istog razloga, nova lokacija razvija se samo pet kilometara od Rastatta u mestu Ötigheim.


HAURATON istorija u slikama

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Spremni na novi rast uz novi logistički centar

Brojke izvoza rastu, kao i promet u Nemačkoj

Povećali smo svoje kapacitete kroz izgradnju novog logističkog centra i proizvodnog pogona. Ovom investicijom želimo da pokrijemo sve veće, stalno rastuće zahteve tržišta, jer je godišnji promet izvoza već više godina sa dvocifrenim procentom, dok je istovremeno i u Nemačkoj potražnja za našim proizvodima u 2007 znatno porasla. "Kao kompanija u porodičnom vlasništvu srednje veličine jako smo regionalno pozicionirani. Lokacija u Nemačkoj vrlo nam je važna. Zato smo lokalno investirali ne samo u logistiku, nego i u proizvodnju.", reči su HAURATON-ovog generalnog direktora Markusa Reutera.

HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON na startnoj liniji Formule 1

Najveća narudžbina u istoriji kompanije : odvodnja na novoj trkačkoj stazi Yas Marina u Abu Dhabiju

Sa više od 20 km kanala za odvodnju ovo je najveća narudžbina u istoriji HAURATON-a. Nov sistem kanala, RECYFIX HICAP tip G posebno je razvijen i proizveden za trkačku stazu Yas Marina u Abu Dhabiju. Sistem odvodnje inovativan je pa čak i revolucionaran. To je prvi sistem sa telom kanala od PP-PE materijala, i ulivnim rubovima od izuzetno otpornog livenog gvožđa, koji nudi stalnu sigurnost za najviša opterećenja. Kod logistike i podrške pri ugradnji, na ovom projektu su postavljeni novi standardi: pravovremena isporuka proizvoda u ugovorenim terminima te prenos know-how znanja kod ugradnje, prošli su s najvišim ocenama i pored udaljenosti od 5000 km, pa je tako prva trka mogla da bude održana kao što je i planirano 01. oktobra 2009.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy