Hauraton odvodnja

HAURATON GmbH & Co. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

Istorija HAURATON-a 2010 do danas

2010 - Izum FIBRETEC rešetke s prorezima – HAURATON osvaja nagradu Focus Open design

Inovativnost je naša strast

Naši klijenti su tražili snažan sistem atmosferske odvodnje koji nije podložan koroziji. U saradnji sa našim specijalističkim sektorima, industrijskim dizajnerima i inženjerskim kancelarijama, razvili smo nov materijal i stvorili jedinstven, visoko-funkcionalan proizvod. FIBRETEC rešetka s prorezima osvojila je srebrnu medalju na Focus Open 2010 međunarodnom takmičenju u dizajnu.

HAURATON istorija u slikama

Designpreis Focus Open für FIBRETEC Stegrostzoom
 

2010 – HAURATON-ovo istraživanje! Dugo očekivano testiranje tretmana atmosferskih voda

Rezultati dugotrajne studije tretmana atmosferskih voda

HAURATON je u praksi kroz dve godine istraživao načine na koje kanali s filterskim supstratom funkcionišu . Rezultati ove dugotrajne studije obrade neočišćenih atmosferskih voda prvi put su predstavljeni javnosti u Nemačkoj kroz seminare. Rezultati su dobijeni testiranjem na testnim postrojenjima na terenu, te su ih ocenili mnogobrojni naučnici i nezavisni specijalistički instituti. To je omogućilo da DRAINFIX CLEAN sistem kanala za obradu atmosferskih voda bude dizajniran na najbolji mogući način.

DRAINFIX CLEAN Versuchsanlage in Augsburgzoom
 

2011 - Rekordni prihod

Rast svih proizvodnih grupa

Rekordni prihod iz 2008. godine nadmašen je u 2011. godini. Sa gotovo 84 miliona € HAURATON je dostigao najveći promet u istoriji kompanije. Rast je postignut u svim grupama proizvoda kao i na svim tržištima. Rast na nemačkom tržištu, kao i izvoz, doprineo je ovom vrhunskom rezultatu.

 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG
Werkstraße 13
76437 Rastatt / Srbija
+381 (0) 603560025
info-rs@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy